Over onsHoe maken we nu in hemelsnaam een toffe “over ons”-pagina? Gewoon door onszelf even voor te stellen, zoals we echt zijn!

Wij zijn Aurora en Steve, intussen bijna 16 jaar getrouwd en fiere mama en papa. Dochter Zoë en zoon Mano zijn dan ook niet alleen onze grootste fans, maar ook onze grootste inspiratiebron. Familiehond Aïko is onze beste vriend en partner in crime ;-).

Jarenlang droomden we van een eigen zaak. Het enige zekere was: het moest en zou rond kinderen draaien, en het moest anders zijn dan anders. Met beiden een toffe job en een heleboel (creatieve/culinaire/sportieve) hobby’s, was het niet makkelijk om die knopen door te hakken die nodig waren voor een eigen zaak. Maar het leven is aan de durvers, en dus hebben we in 2011 een bescheiden sprong in het diepe gewaagd: high5 was geboren.

Door het verhuren van springkastelen, waren we er overal bij waar gefeest werd. Al gauw breidde ons verhuuraanbod uit met megaspellen en begonnen we ook met de verkoop van originele kadootjes en zelfgemaakte geschenken voor baby's en kinderen via onze webshop. Drie jaar later barstte onze garage uit zijn voegen en klopte er een eerste kledingmerk aan. We beslisten om nog verder te springen: high5 werd nu ook een stenen winkel met baby- en kinderkleding, en originele kadootjes en accessoires.

Wat als bescheiden bijberoep begon, is uitgegroeid tot ons eigen bedrijfje, en werd een passie. En laat nu net dát die mooie raad zijn die ik ooit kreeg: “Een passie moet je volgen”.

We verwelkomen jou en je kids graag op onze website, in onze winkel, en op één van de vele feestjes waar wij als high5 mogen aan meewerken. Tot gauw! Aurora & Steve.
Naam

collectie events geboortelijst in de kijker kadootjes kinderkleding nieuws
false
ltr
static_page
Kinderkleding | high5: Over ons
Over ons
Kinderkleding | high5
http://www.high5-kinderkleding.be/p/over-ons.html
http://www.high5-kinderkleding.be/
http://www.high5-kinderkleding.be/
http://www.high5-kinderkleding.be/p/over-ons.html
true
5107846204908951897
UTF-8
Geen berichten gevonden BEKIJK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA's BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANGERADEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen inhoud gevonden op uw vraag Back Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg DEZE CONTENT IS PREMIUM Gelieve te delen om te zien Kopieer de code Selecteer de code De code werd gekopieerd naar uw klembord Kunt u niet de code/tekst kopiëren, druk dan [CTRL]+[C] (of CMD+C met Mac) om alsnog te kopiëren